Alt om kørekort til bil, båd, lastbil etc.

Køreskole

Køreskole i Danmark – der er et utal af køreskoler i Danmark og det kan være svært at få et overblik. De fleste køreskoler er i orden, men man skal alligevel se sig for i valg af køreskole.

Den letteste måde at finde en køreskole på er ved at søge på internettet efter køreskoler i ens lokalområde. Ellers findes der også sider som har lister over køreskoler i Danmark. Det kan fx være ting som: Mange køreskoler er medlem af Dansk Kørelærer Union – som er en sammenslutning af køreskoler. Se mere på: www.dku.dk, her kan du også se en liste over de køreskoler der er medlem af Dansk Kørelærer Union.
Specielle køreskoler
Skal du have kørekort til andet end almindelig bil, fx lastbilkørekort, bus kørekort eller et andet erhvervskørekort, så er det ikke sikkert at din lokale køreskole kan tilbyde dette – men spørg dem, måske de kan anbefale dig en køreskole som tilbyder dette.
Vælg din køreskole med omhu
Vælg din køreskole med omhu og sørg for at den passer til dine behov og forventninger. Og vær sikker på at du får det du betaler for. Det er godt at få at fastpristilbud, så regningen ikke lige pludselig løber løbsk. Husk fx at finde ud af om alle gebyrer for praktisk prøve, teoriprøve osv. er med i prisen eller ej.