Alt om kørekort til bil, båd, lastbil etc.

Kørekort priser

Der er stærk konkurrence på priser på et kørekort. Køreskolerne konkurrerer om kunderne og det er naturligvis priser der er det væsentligste. Da priserne på kørekort ændrer hele tiden (tilbud, rabatter osv.) er det svært at sige hvad prisen på et kørekort er. Men som oftest ligger de på mellem 6.500 og 10.000 kroner for et almindeligt kørekort afhængig af hvad den pakke man køber, indeholder.
De fleste køreskoler laver deres priser på kørekort som pakketilbud. Dvs. man køber en pakke til en fast pris som indeholder alt det man skal bruge for at tage et kørekort.

En grundpakke vil typisk indeholde:
Priserne på kørekort varierer fra køreskole til køreskole og ud over prisen er der andre forhold at tage: Valg af køreskole er altså ikke kun et spørgsmål om kørekort pris, men også et spørgsmål om hvad køreskolen tilbyder i forbindelse med afhentning, beliggenhed osv. Derudover er det vigtigt at man føler sig tryg ved sin kørelærer og selve køreskolen.

Find den køreskole der passer dig!
Den bedste møde at finde den køreskole der passer dig er at søge på nettet efter køreskoler i dit nærområde - og se priserne på deres hjemmeside. Forhør dig også hos venner, kolleger og familie om hvad de vil anbefale af køreskole - for en ting er prisen, men det skal også væres sjovt, sikkert og trygt at tage sit kørekort!