Alt om kørekort til bil, båd, lastbil etc.

Billigt kørekort

Få dig et billigt kørekort – billige kørekort er relativt, men du kan garanteret finde et godt tilbud hos en af Danmarks mange køreskoler. Konkurrencen mellem køreskolerne er stor og derfor er der også billige kørekort. Billige kørekort er kræver dog oftest lidt arbejde at finde. Et godt udgangspunkt er Google – her finder man let køreskolerne i ens lokalområde.

Pris og kvalitet – billigt kørekort
Pris og kvalitet hænger ofte sammen og et billigt kørekort kan nogle gange være for billigt. Kigger man efter billige køreskoler, reklameres der oftest med pakketilbud, men man skal være opmærksom på hvad pakkerne indeholder – for de kan se billige ud, men måske er prøvegebyr mm ikke indeholdt i prisen.
Så det er vigtigt at se på hvad den billige kørekort pris indeholder og hvad lovkravene er – det er fx vigtigt at prisen indeholder det antal timer man som minimum skal have når man tager kørekort samt. Når man ser på prisen på et få et kørekoert skal man også se på selve køreskolen – lever den om til de krav man stiller og føler man sig tryg med køreskolen og stoler man på a de leverer det det lover. Læs mere om køreskoler her.

Pas på billige kørekort
Der findes eksempler på køreskoler der snyder med antal køretimer mm – det er ikke så tit, men det kan forekomme. Fx vil en køreskole give dig færre timer end lovkravet, for at gøre prisen billigere, men det vil så sige at du får mindre undervisning og derved ikke den ”uddannelse” du skal have som bilist. Så hold dig altid fra køreskoler der vil snyde med antallet af timer!